Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger:

LJ Horsewear

CVR 42068942

Thomas Kingos vej 19

9000 Aalborg

E-mail: info@ljhorsewear.dk

Tlf: 40111057

 

Priser:

Alle priser er I danske kroner (DKK) og er inklusiv Moms og eventuelle afgifter. Leveringsomkostninger opkræves pr ordre og varierer afhængig af antal af varer, varetype, vægt og volumen. Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet

 

Lagerbeholdning:  

Vores lagerstatus opdateres automatisk, hvorfor der kan komme udsving i, om den ønskede vare er på lager. Vi bestræber os på altid, at vide den korrekte lagerbeholdning, men i enkelte tilfælde kan der forekomme uoverensstemmelse. Dette sker dog sjældent.

 

Betaling:

Der kan betales med følgende kort på vores side: Visa/Dankort, Visa, Mastercard samt Maestro. Der opkræves ikke gebyr af overførslen.

Når et køb godkendes vil beløbet være reserveret på betalingskortet. Dette gøres for at sikre der er dækning for det beløb varen koster.

Pengene hæves først fra kontoen når pakken afsendes. Reservationen ophæves og i stedet trækkes pengene fra kontoen.

Hvis en ordre annulleres inden varen er afsendt, vil reservationen blive ophævet, sker dette ikke bedes du kontakte din kortudsteder.

 

Tilbagelevering:

Reklamation

o   Der er selvfølgelig reklamationsret i henhold til købeloven når du handler hos os. Reklamationsretten er i 24 måneder jf. lovgivningen.

               

o   Købeloven dækker alle de fejl der kan være tilstede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du fik leveret varen.

o   Det er forventeligt, at glimmer kan smitte af på udstyret.

o   Returneringer SKAL være sporbare i form af Track’n’Trace nummer.

o   Vi yder ikke reklamation på underlag , hvor det tydeligt fremgår, at sadel, gjord eller fortøj har lavet mærker/slitage på underlagt, ydermere ydes gælder reklamation ikke ved gamacher eller klokker hvor hesten enten har trådt op i, eller har slidt dem ved, at ramme sig selv.

Returnering

o   Du har selvfølgelig altid 14 dages returret fra den tid, hvor varen er modtaget og 14 dage frem i henhold til Dansk lovgivning.

o   Det ydes IKKE returret på Specialordre.

o   Ordrebekræftelsen skal vedlægges ved returnering

o   Returneringer SKAL være sporbare i form af Track’n’Trace nummer.

o   Vær opmærksom på de produkter der returneres, skal kunne sælges igen, og skal derfor være 100% rene og i den medfølgende emballage. Der må ikke være skidt i form af støv, hår eller lignende på vores produkter. Derfor skal du være særdeles opmærksom når du prøver vores produkter på din hest.

o   Returneringen skal pakkes forsvarligt ind.

o   Køber er ansvarlig for pakken og dens indhold indtil den er os i hænde.

o   Returlabel skal køber holde udgiften for.

Ombytning

o   Vi ombytter ikke varer.

o   Du skal derimod benytte dig af ”Returnering” og derefter ligge en evt. ny ordre.

 

Personoplysninger:

Al persondata der indtastes i forbindelse med et køb på ljhorsewear.dk behandles af LJ Horsewear og eventuelle samarbejdspartnere jf. dansk ret. Vi gemmer kun nødvendige oplysninger i forbindelse med køb, som vil være Navn, adresse, kontaktoplysninger, samt vare oplysninger. Al data vil blive behandlet fortroligt, og vil aldrig videreformidles til 3. part.

I forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, vil vi gemme og benytte din email til vores markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde igen.

Data gemmes i op til 5 år.

Du kan jf. Persondataloven få fuld indsigt i hvilke oplysninger vi har gemt, ved at skrive til info@ljhorsewear.dk, mærk emnefeltet med ”GDPR”

 

Levering:

Vi bestræber os på, at afsende ordren samme dag, som bestillingen er lavet. Levering vil normalt ske indenfor 1-4 dage. Der benyttes Dao og Bring til, at varetage vores forsendelser.

Du vil modtage besked når varen afsendes/kan afhentes.

Det er også muligt at afhente ordren på vores adresse.