Størrelsestabel

Underlag

Underlag måleskema

Størrelse A B C
Full 60 cm 55 cm 67 cm
Cob 58 cm 53 cm 62 cm
Pony 44 cm 47 cm 55 cm
Shetty 40 cm 41 cm 45

Gamascher

Størrelse A B C
Full 29,5 cm 30,5 cm 20 cm
Cob 27,5 cm 29 cm 18 cm
Pony 20 cm 21,5 cm 14 cm
Shetty 10 cm 18 cm 8 cm


Klokker

A B C
Full 25 cm 12 cm 45 cm
Cob 25 cm 11 cm 44 cm
Pony 25 cm 8 cm 36 cm
Shetty 20 cm 7 cm 32 cm

VASKEANVISNINGER

Glitter stof:

Vi har nøje udvalgt vores produkter, så de kan holde bedst muligt. Dog skal man huske på, at glimmer i sig selv er sårbart.

For at det holder så længe som muligt og holder sig pænt, er det lavet med hurtigtørrende bagside, som er nem at børste over for hår. Glimmer fronten er lavet med en glat overflade, som ligeledes gør denne nem, at få rystet eventuelle hår af.

Derfor anbefaler vi, at vaske disse nøjsomt, dvs. håndvask i max 30 grader. Skal det i vaskemaskinen, bør dette puttes i et pudebetræk, samt INGEN centrifugering.

Holo:

Vi har nøje udvalgt vores produkter, så de kan holde bedst muligt. Dog skal man huske på at Holo i sig selv er sårbart.

For at det holder så længe som muligt og holder sig så pænt, er det lavet med hurtig tørrende bagside, som er nem at børste over for hår. Holofronten er lavet med en glat "plastic" overflade, som ligeledes gør denne nem, at tørre af.

Derfor anbefaler vi, ikke maskinvask af denne form for udstyr, men de kan håndvaskes hvis dette bliver nødvendigt.

Satin:

Vi har nøje udvalgt vores produkter, så de kan holde bedst muligt. Dog skal man huske på at Satin i sig selv er sårbart.

For at det holder så længe som muligt og holder sig så pænt, er det lavet med hurtig tørrende bagside, som er nem at børste over for hår. Satinfronten er lavet med en glat overflade, som ligeledes gør denne nem, at få rystet evtuelle hår af.

Derfor anbefaler vi, at vaske disse nøjsomt, dvs. håndvask i max 30 grader. Skal det i vaskemaskinen, bør det puttes i et pudebetræk med vrangen ud.